Назад

Корисні статті

Технологія та етапи виробництва пластикових вікон

actions-img
11.01.2023

У цій статті розповімо докладніше про технологію виробництва вікон ПВХ, про основні процеси сучасного виробництва ваших майбутніх вікон

Плюси та мінуси панорамних вікон

actions-img
09.01.2023

Панорамні вікна дозволяють візуально розширити простір, надають відчуття простору будь-якому приміщенню, і пропускають значну кількість природного освітлення. Вони повинні мати великий запас міцності та відповідати вимогам щодо теплоізоляції.

Матеріали для підлоги на балконі: як не помилитися з вибором

actions-img
08.01.2023

Гарна та надійна підлога на балконі або лоджії прослужить від десяти і більше років, якщо покриття підібрано та застелено правильно.

Чим популярні п'ятикамерні пластикові вікна

actions-img
07.01.2023

Профільні віконні системи з 5 камерами часто встановлюють у будинках з енергозберігаючими технологіями, в приміщеннях, де потрібно скоротити втрати тепла і підвищити шумоізоляцію. Вони стійкі, надійні та довговічні, їх встановлюють у квартирах, офісах та будинках.

Які бувають балконні двері

actions-img
11.12.2022

Балконні двері служать для поділу житлового приміщення та балкона. Вони виконують функцію захисту від холоду та шуму з вулиці, особливо якщо лоджія чи балкон не засклені.

Як захистити пластикові вікна від взлому зовні

actions-img
10.12.2022

Вибрати та встановити металопластикові вікна – це лише півсправи. Наступне питання, яке постане перед замовником, як захистити вікна. І не про вплив факторів навколишнього середовища, все набагато серйозніше – справа в безпеці житла.

Пластикові вікна: догляд та експлуатація

actions-img
09.12.2022

Продовжити термін служби та зберегти привабливий зовнішній вигляд металопластикових вікон допоможе не лише акуратна експлуатація, а й своєчасне обслуговування.

Найтепліші та якісні вікна

actions-img
07.12.2022

Види віконного профілю: робимо правильний вибір. Перед заміною склопакета необхідно задуматися, які вікна найтепліші. Основна втрата теплого повітря відбувається саме через них, а це значно підвищує витрати.

Що спочатку встановити: підвіконня чи укоси?

actions-img
03.11.2022

Після монтажу пластикових вікон необхідно встановити підвіконня та зробити укоси. Якщо у вас виникло питання: що перше: підвіконня чи укоси, – ця стаття для вас.

Пластикові вікна WDS: виробництво, переваги та види

actions-img
02.11.2022

Позитивні якості пластикових вікон WDS в порівнянні з виробами інших виробників.