Назад

Які вікна краще ставити на балкон?

Сучасний ринок пропонує різні варіанти  скління лоджії або балкона. Між ними є принципові розходження. Всі існуючі типи скління можна умовно поділити на "теплі" і "холодні". І якщо для теплих регіонів підійде друге, то в більш північних районах все ж краще зупиниться на першому. Розглянемо чотири варіанти скління балкона детальніше:

Варіант перший - дерев'яні вікна

Класика дерев'яних вікон, приправлена ​​сучасними склопакетами, є найтеплішим з усіх існуючих видів скління. Красиві і естетичні дерев'яні рами комплектуються 1-но або 2-х камерними склопакетами і називаються євровікна. З плюсів такого скління треба відзначити екологічність, елегантний зовнішній вигляд, відмінну тепло- і шумоізоляцію. Є у євровікон і мінуси. Основний з них - ціни на вікна. Такі вікна дорожчі за аналогічні пластикові склопакетів приблизно на 80%. Це пов'язано з особливістю їх виготовлення і вартістю самого дерева, з якого виготовляються рами. Адже для таких вікон використовують дерево коштовних порід. Неякісні дерев'яні вікна швидко втратять властивість герметичності, можуть розсохтися.

Засклення балконів у Києві

Варіант другий - пластикові вікна

Металопластикові рами давно стали звичними в нашому житті. Такі вікна легко виготовити зі спеціального ПВХ профілю під потрібні замовнику розміри. Рами виходять міцними, і стійкими до механічних впливів, перепадів температури і вологості. Тепло на балконі буде зберігатися набагато лучше.Еслі добре утеплити балкон, встановити на балконі опалення і використовувати 2-х камерний енергозберігаючий склопакет, то в квартирі буде ще одна кімната, тепло буде зберігатися завжди, навіть в морози. Вартість пластикових вікон залежить від типу профілю, фурнітури і склопакета. У середній комплектації вони досить економічні. До мінусів пластикових вікон можна віднести, хіба що, їх традиційний білий колір і недостатню вентиляцію. Але в більш дорогих варіантах з ламінованим онами проблема кольору вирішується, а мікрощілинне провітрювання в стулках допоможе з вентиляцією.

3 варіант: безрамне скління

Безрамне скління дає гарний панорамний варіант облаштування балкона. Ця конструкція зі скла позбавлена ​​рам і має тільки дві напрямних зверху і знизу, що дозволяють стулкам рухатися і складатися «гармошкою». Рух відбувається за рахунок спеціальних роликів. Це холодний вид скління. Скляні стулки мають хороші ущільнювачі, що забезпечують герметичність системи і захист від пилу і атмосферних опадів, а також трохи від холоду. Стекла мають товщину від 8 мм і більше. Чим вище поверх, тим товщі мають бути стекла, щоб витримувати значні вітрові навантаження. До мінусів можна віднести складність і тривалість виготовлення таких віконних систем і високу вартість. А також те, що від холоду такий варіант скління захищає не дуже ефективно.

Безрамне скління балконів в Києві

4 варіант: алюмінієві розсувні рами

Це холодне скління. Воно здатне добре захистити балкон від вуличного пилу і вітру. Вузькі рами додають конструкції міцність, а балкону світла. Це дуже легка конструкція, яка припускає можливість відкрити при необхідності балкон повністю. З мінусів треба відзначити погану тепло- і шумоізоляцію. Взимку на балконі буде досить низька температура.

Алюмінієві розсувні вікна

Для того щоб залишити заявку вікна на замовлення - зверніться до наших менеджерів.