Назад

Вікна під ключ: що це за послуга?

Крім покупки, можна у компанії «Орнет» також замовити послугу «вікна під ключ». Вона полягає в тому, що клієнт відразу отримує саму віконну конструкцію, її монтаж, а також установку підвіконь, відливів і москітних сіток. При бажанні можна доповнити даний стандартний перелік іншими видами робіт - установка жалюзі і тканинних ролет, пластикових укосів. Вартість розраховується для кожного, хто звернувся людини індивідуально в залежності від необхідної кількості склопакетів, їх розмірів та форми, типу профілю та складності монтажу.

Переваги установки склопакетів під ключ від «Орнет»

Замовляючи весь комплекс дій, який пов'язаний з виготовленням та встановленням металопластикових вікон та балконів, людина позбавляється від тривалої і нудної процедури пошуку робочих для виконання кожного етапу, і тим самим економить час і гроші. До причин, чому варто замовити пластикові вікна під ключ у компанії «Орнет» відносять такі:

  • виготовлення проводиться за допомогою сучасного обладнання і якісних матеріалів, що забезпечує надійність і довговічність конструкції;      
  • операції, пов'язані з монтажем, виконуються кваліфікованими співробітниками з великим досвідом роботи;   
  • економія часу і сил, адже клієнтові не доведеться самостійно закуповувати необхідні запчастини або елементи, а також інструмент, без якого неможливо встановити металопластикові вікна;      
  • прибирання сміття після завершення роботи.      

Крім того, замовнику на руки видається гарантія, що підтверджує надійність виконавця.

замовити вікна

Які етапи включає в себе дана послуга

Вікна під ключ в Києві встановлюються в 10 основних етапів. Розглянемо їх нижче.

Виклик майстра

У заздалегідь обумовлений час за вказаною адресою приїжджає заміряє, які робить відповідні заміри, підбирає відповідний вид профілю, фурнітуру, склопакети і додаткові елементи.

Договір

Після того, як будуть обумовлені всі нюанси, з клієнтом укладається договір, в якому вказані всі деталі замовлення: технічні параметри конструкцій, вартість, терміни виконання, гарантії.

Виробництво

Після підписання договору, замовлені конструкції запускаються у виробництво. Терміни виготовлення стандартних білих конструкцій від 4 до 10 робочих днів в залежності від виду профілю і завантаження виробництва.

Доставка і демонтаж старих вікон

Після узгодження дати і часу, на об'єкт доставляються виготовлені моделі. Працівники демонтують старі конструкції. Доставка вікон по Києву, Броварів, Борисполя, Вишгорода та ряду інших населених пунктів безкоштовна.

Обробка укосів, підготовка до монтажу

Від професіоналізму майстра і якості виконаної ним роботи на даному етапі залежить функціональність і довговічність виробів.

Монтаж каркаса

Після правильного виставлення рівнів і вставки склопакета, фахівці пропенівают примикання рами до стіни монтажною піною. Також можуть використовуватися спеціальні стрічки - паро-, гідробар'єр і стрічка ПСУЛ для захисту від попадання вологи в монтажний шов і для додаткової герметизації шва.

Регулювання

Стулки нових конструкцій необхідно відрегулювати, щоб вони нормально відкривалися і закривалися.

Монтаж підвіконь

Виконується на вимогу клієнта, за допомогою монтажної піни. Додатково можна утеплити підставочний профіль спеціальними гидроїзолірующимі стрічками.

Закладення укосів

Для додання естетично привабливого вигляду і утеплення потрібно закрити зовнішні і внутрішні шви. Наша компанія пропонує установку укосів з утеплених сендвіч-панелей.

Прийом робіт

Останнім етапом є винос будівельного сміття на сходову клітку і підписання акту виконаних робіт. 

Де замовити вікна під ключ в Києві

Всім, кого цікавлять пластикові вікна, Київ надає відмінну можливість придбати і встановити їх за вигідною вартості. Для цього потрібно звернутися в компанію «Орнет». Тут запропонують широкий вибір модельного ряду, серед якого можна підібрати оптимальний варіант. Також можна скористатися такою послугою, як встановлення вікон під ключ, ціна при цьому буде розраховуватися для кожного клієнта окремо.