Назад

Питання та відповіді

Від чого залежить ціна на пластикове вікно?

Ціни на пластикові вікна залежать від марки профілю та фурнітури, типу склопакета, якості інших комплектуючих (армування, ущільнювачі і т.д.), а також від якості послуг, що надаються. Фірма "Орнет" використовує у виробництві вікон тільки якісні матеріали, при цьому зберігає привабливі для наших клієнтів ціни.

Чи можна вважати розрахунок по телефону остаточною ціною пластикових вікон?

Якщо Ви абсолютно точно вказали розмір своїх пластикових вікон, підвіконь, відливів, то так, ціна буде остаточною. Але в реальності завмер професійного замірника помітно відрізняється від званих попередньо розмірів. Часто навіть в одному будинку в різних квартирах розміри схожих вікон відрізняються. Тому, щоб уникнути непорозумінь, краще нехай виміри проводять професіонали. При монтажі установники вікон постійно стикаються з геометрично неправильними формами отворів, нерівномірною товщиною стін, і багатьма іншими нюансами. При вимірі фахівець повинен врахувати всі ці деталі.

Чи забезпечують металопластикові вікна повну шумоізоляцію?

Рівень шуму на жвавій автомагістралі складає 85 децибел, в 50 м поблизу неї - 75 децибел. Вікна ПВХ знижують шум ще на 30 децибел, в результаті у Вашій квартирі підтримується так званий рівень звукового комфорту, якому відповідає 40-45 децибел; для порівняння - такий шум видають шелестять при легкому вітрі листя дерев.

«Порахуйте мені, будь ласка, вікно, ну таке стандартне, на дві частини ...»

В  в наших будинках однакових стандартних розмірів вікон немає. Тому і ціна може сильно відрізнятися. Якщо Ви хочете просто зорієнтуватися в порядку цін, ми, звичайно, порахуємо Вам умовно-стандартне вікно. Але якщо Ви хочете дізнатися ціну на конкретне вікно, Вам варто виміряти вікно по зовнішній стороні рами і передзвонити нашому менеджеру. У цьому випадку ціна, яку назве менеджер, буде більш точною.

Склопакети, вікна ПВХ, металопластикові вікна - є різниця чи це одне й те саме?

Металопластикові вікна, пластикові вікна, вікна ПВХ - це вікна з профілю ПВХ з внутрішнім металевим каркасом для посилення конструкції.

Склопакети - це виріб з 2 або 3 листів скла, з'єднаних по периметру металевою рамкою. Склопакет - це складова частина металопластикового вікна.

Які терміни виготовлення вікон ПВХ?

Наші терміни виготовлення вікон:

Стандартні білі ПВХ-вікна - 3-5 робочих днів, в залежності від сезону.

Вікна нестандартної конфігурації - від 10 робочих днів.

Яку ви берете передоплату? А можна спочатку поставити вікна, а потім заплатити?

Розмір передоплати у нас становить близько 70 - 80%. Таку частку в замовленні займають собівартість пластикових конструкції (вартість матеріалів і роботи по виробництву), без урахування монтажу. Проблема в тому, що ми маємо справу з так званими \"виробами на замовлення \" (тобто унікальними конструкціями, важко реалізованими або нереалізованим в принципі при відмові клієнта).

Ламіновані вікна (кольорові) - від 12 робочих днів.

Коли здійснюється остаточний розрахунок?

Остаточний розрахунок (внесення залишку суми за договором) здійснюється після завершення всіх робіт, під час підписання Акту здачі-приймання.

Чи може бути зменшений розмір передоплати? Я фізично не можу відразу заплатити 70%!

Бувають різні життєві ситуації, тому в кожному конкретному випадку про все можна домовитися.

Яку ви даєте гарантію на пластикові вікна?

Фірма «Орнет» надає таку гарантію на металопластикові конструкції:

Вікна з профілів Salamander, REHAU - 10 років.

Скільки коштує 1 квадратний метр вікна? Ні, ну хоч приблизно?!

Зараз вже набагато рідше можна почути таке питання. З таким же успіхом можна запитати, наприклад, скільки коштує погонний метр дивана. Вартість вікна залежить від розмірів, профілю, конфігурації, кількості відкриттів, типу склопакета. «Квадратний метр» глухого вікна з однокамерним склопакетом буде коштувати набагато менше, ніж «квадратний метр» вікна з п'ятикамерного німецького профілю з двокамерним. енергозберігаючим склопакетом із заповненням аргоном. Тому така умовна цифра не допоможе Вам в аналізі цін віконних фірм, всі вікна краще прораховувати за їх розмірами.

Вікна з профілів Decco, WDS, OpenTeck - 5 років.

А який у вашій фірмі розмір знижки?

Можна штучно завищити ціну, а потім намалювати велику знижку, наприклад, в 40%. Ми всі любимо знижки, тому, напевно, покупцеві має бути приємно. Тільки що важливіше - формальний розмір знижки або сума, яку Ви заплатите в результаті і гарантії, які Вам будуть надані?

Чи обов'язково замовляти монтаж пластикових вікон? Я куплю у вашій компанії вікна, знайду робітників, вони встановлять дешевше.

Монтаж металопластикових вікон - дуже відповідальний етап. Від нього багато в чому залежить, як добре і як довго Ваші вікна будуть служити. Правильна установка пластикових вікон включає в себе багато компонентів, і краще довірити її професіоналам. Крім того, наша фірмова гарантія на роботу фурнітури дається тільки за умови, що вікна встановлюють наші монтажники. В цьому випадку ми гарантуємо Вам довгу і бездоганну роботу вікон і їх обслуговування.

Ви робите скління лоджій і балконів «під ключ»?

Так, наша компанія виконує весь комплекс робіт по склінню, утеплення та оздоблення лоджій і балконів «під ключ». Детальніше про це Ви можете почитати в розділі «балкони».

Чи багато бруду залишається після монтажу вікон ПВХ, виносять ваші робочі сміття?

Встановлення вікон ПВХ - це один з видів будівельно-монтажних робіт, сміття і бруд після неї є. Тому потрібно як слід підготуватися до монтажу вікон: звільнити вікно від квітів, штор, фіранок, укрити від пилу меблі. Наші робочі після установки вікон виносять все утворене будівельне сміття на сходову клітину.

Як швидко проводиться установка пластикових вікон?

Демонтаж і монтаж одного пластикового вікна виконуються в середньому 2-3 години, іноді більше: все залежить від конструкції будинку і складності виробу.

Взимку ставлять вікна ПВХ?

Ми встановлюємо вікна ПВХ в будь-який час року. Заміна металопластикових вікон остудить квартиру не набагато більше, ніж звичайне провітрювання, так як віконні отвори залишаються відкритими не більш 20 хвилин. Зате взимку Ви можете заощадити на заміні вікон, так як традиційно взимку заміна металопластикових вікон трохи дешевше, ніж в літньо-осінній період. Не рекомендується тільки встановлювати вікна ПВХ при температурі нижче ніж 15оС.

Наскільки небезпечні пластикові вікна при пожежі?

Пластик є важкозаймистим матеріалом і не підтримує горіння. Випробування, проведені з пластиковими вікнами в екстремальних умовах, показали, що протягом півгодини вони витримують температуру + 150оС без появи тріщин, міхурів і лущення, а при + 80оС - цілих 3 години. Температура займання від зовнішнього джерела у ПВХ-330-400оС, у дерева - 210-270оС, температура самозаймання у ПВХ 450оС, у дерева 260оС.

Навіщо ставити пластикові вікна, адже дерев'яні екологічніше?

Пластикові вікна набагато зручніше, вони забезпечують відмінну герметизацію, шумоізоляцію приміщення, не втрачають вигляд і форму багато років, що не розсихаються, не тріскаються, не гниють, не змінюють колір, їх не потрібно фарбувати, їх легко мити. Якісні пластикові вікна нешкідливі і безпечні, якісні сертифіковані профілі ПВХ, що використовуються у виробництві металопластикових вікон фірмою «Орнет», не виділяють в навколишнє середовище шкідливих речовин.

Навіщо пластиковим вікнам потрібна вентиляція?

Вентиляцію встановлюють для того, щоб герметичність пластикових вікон не призвела до зростання рівня вологості, конденсату на укосах і вікнах, задусі і інших неприємностей. Періодичне відкривання вікон на короткий час вирішує ці проблеми, але одночасно приводить до різких перепадів температури, попаданню пилу і опадів в приміщення, збільшення рівня шуму в приміщенні. Найбільш вдалим рішенням проблеми вентиляції є використання мікрощілинного провітрювання в стулці. Ця функція фурнітури забезпечує приплив свіжого повітря без погіршення шумо- і пилозахисні властивостей вікна, а також без перепадів температури. В цьому випадку вентиляція приміщень - це постійний контрольований процес заміщення внутрішнього забрудненого повітря свіжим зовнішнім повітрям.

Чи можна ставити пластикові вікна в дерев'яні будинки?

Так звісно. Можна встановлювати пластикові вікна в дерев'яні будинки, будинки, оброблені сайдингом, і цегляні будинки. Сучасні вікна можуть бути самих різних форм і кольорів, тому до будь-якого фасаду і для будь-якого інтер'єру можна підібрати відповідні вікна. Наша компанія має великий досвід у виготовленні нестандартних металопластикових вікон та дверей